Specialistklinik för tandreglering och tandreglering för barn och vuxna - med fokus på Invisalign, den osynliga tandreglering som ger synlig framgång. Vi anammar den nya tekniken och tar tandreglering till en ny värld. Kom med oss!

Boka time
Online Konsultation

Invisalign -
specialist i Stockholm

No.8 Ortodonti erbjuder alla sina patienter, barn och vuxna, möjligheten att helt eller delvis behandlas med Invisalign - osynlig tandreglering. Invisalign är en revolutionerande teknologi utvecklad genom många års forskning och praktisk erfarenhet. Nu kan du kasta rälsen. 

 

Invisalign är en serie tunna, osynliga och skräddarsydda skenor som flyttar dina tänder lika effektivt och noga som klassisk tandställning, men snabbare och bekvämare. Invisalign är den enda på marknaden som följer konturen av tänderna tätt och överlappar inte med tandköttet. Detta är mer hygieniskt. bekvämt men även mer osynligt!  Invisalign är lagad av ett transparent material som sitter tätt över dina tänder och är kliniskt bevisat att förbättra kontrollen av tand förflyttningen. Teknologin är beroende av noga planering av din specialist i Ortodonti för att lyckas. No.8 Ortodontisten har många års erfarenhet med Invisalign och har behandlat flera hundra patienter. Boka din konsultation här. Se genom Invisalign före / efter bilder här.

Lär dig allt om Invisalign och hur en konsultation går till genom att se på denna videon: No.8 Ortodonti LiveShopping | SHOWROOM LiveShopping

Fördelarna med Invisalign behandling är:

  • De flesta tand och bettavvikelser hos patienter i alla åldrar - barn, tonåringar och vuxna-  kan behandlas

  • Invisalign skenor är nästan osynliga

  • Enklare att upprätthålla munhygienen

  • Inga restriktioner i vad du kan äta

  • Behaglig att ha på, inga sår på tandköttet, tungan eller kinderna pga. den precisa utformningen utan överlapp

Konsultation Invisalign - osynlig tandreglering

På en konsultation hos No.8 Ortodonti diskuterar vi och hittar den bästa behandlingsmetoden som passar just dina behov och önskemål. Konsultationen kostar endast 490 kr. Priset inkluderar en panorama röntgenbild för att få översikt över dina tänder och tandrötternas status. Vidare scannar vi dina tänder och ditt bett med iTero scanner. Då får du en omedelbar 3D överblick över tändernas nuvarande utseende och position, samt en simulering av hur det kan se ut efter avslutad behandling. Om du väljer att gå vidare och starta behandling hos oss, kommer vi självklart att dra av konsultation-kostnaden från behandlingens paketpris. 

Boka din konsultation här. Eller prova vår kostnadsfria online konsultation här.

Du kan läsa mer om osynlig tandreglering som Invisalign och Incognito här.

Du kan läsa mer detaljerat om Invisalign och hela behandlingsprocessen på företagets egen hemsida här.

Hur fungerar Invisalign?

Invisalign är en tunn, genomskinlig och individanpassad skena som ligger tätt på, och flyttar dina tänder mer effektivt och precist än traditionell tandställning eller andra aligners på marknaden.

Invisalign Platinum Elite provider
Invisalign, en serie tunna skräddarsydda skenor som är osynliga och rätar ut dina tänder i rekordfart.
Invisalign genomskinlig tunn skena som rätar ut dina tänder i rekord fart.

Vad kostar Invisalign?

Invisalign kostar från 339 kr / månaden.

Vi opererar med konkurrenskraftig fast paketpris på din Invisalign behandling. Paketpriset står i avtalet du signerar med No.8 Ortodonti, och hela behandlingsprocessen ingår i paketpriset. Inga överraskningar, inga bekymmer.

Du kan läsa mer om våra priser och avbetalningslösningar här

Patienter med tandregleringscheck

Om du har fått tandregleringscheck så kan du lösa den in hos oss. Då får du kostnadsfri behandling med klassisk tandställning. Du har också möjlighet att välja andra behandlingsformer i samråd med No.8 Ortodontisten. Då kan det tillkomma en extra kostnad som du kan täcka själv, också genom vår avbetalningslösning i samarbete med Resurs Bank. 

 

Du kan beställa en kostnadsfri konsultation, eller kontakta oss med dina frågor här.

Stockholm

Narvavägen 8

11523, Stockholm

Online Konsultation
no8a.png
  • Facebook
  • Instagram