Specialistklinik för tandreglering och tandreglering för barn och vuxna - med fokus på Invisalign, den osynliga tandreglering som ger synlig framgång. Vi anammar den nya tekniken och tar tandreglering till en ny värld. Kom med oss!

Boka time
Online Konsultation

Konsultation för tandreglering
och Invisalign

På konsultation hos No.8 Ortodonti ger vi dig full översikt över dina behov och möjligheter för att uppnå riktig bett och vackert leende. Klinisk undersökning hos ortodontisten kompletteras med översikts-röntgen (OPG), Cephalogram (käkarnas position samt ansiktsprofil med mera), och ett digitalt avtryck av dina tänder och ditt bett med fantastiska iTero. Läs mer om varför du borde välja en specialist till din tandregleringsbehandling här.

Lär dig allt om Invisalign och hur en konsultation går till genom att se på denna videon: No.8 Ortodonti LiveShopping | SHOWROOM LiveShopping

Just nu kostnadsfri konsultation!

Kostnaden för en konsultation är 490 SEK, och dras ifrån paketpriset om du bestämmer dig för att starta din behandling hos oss.

Hela oktober ut är konsultationen kostnadsfri. Boka tid i formuläret nedan.

Modern 3D-teknologi

Vi har investerat i ny teknologi med iTero scanner så du slipper gammaldags och obehaglig avtryckstagning. Istället scannar vi dina tänder snabbt digitalt, och kan presentera en simulation av behandlingens slutresultat inom några minuter

 

Efter undersökningen får du information om dina möjligheter och vad du kan förvänta dig i resultat. Tillsammans kan du och specialisten bestämma vilken tandställning som passar dig och dina behov bäst. Vi tillämpar alltid fast pris med prisvärd avbetalning Inga överraskningar, inga bekymmer.​

Konsultation med tandregleringscheck är kostnadsfri. 

konsultation-No8 Ortodonti-kostnadsfri online konsultation hos tandreglering specialist i Stockholm

Vi erbjuder alla typer av tandställning

No.8 Ortodonti erbjuder alla typer av ortodonti behandlingar.    

Osynlig tandreglering som Invisalign och Incognito är skräddarsydda behandlingsmetoder som tillpassas varje patient individuellt. Invisalign är en serie diskreta och avtagbara plastskenor som flyttar tänderna skonsamt och raskt, utan obehag. Incognito är en avancerad tandställning som sitter på baksidan av tänderna och är helt osynlig. Du kan läsa mer om varje behandlingsform med ett klick. 

 

Klassisk tandreglering är tandställning som sitter på framsidan av tänderna. Du kan välja mellan klassisk stål, vit porslin eller genomskinliga fästen. 

 

No.8 Ortodonti är också experter på Damon systemet. Damon är en modern tandreglering med både metall och genomskinliga fästen. Damon är en mycket effektiv metod med små diskreta fästen.

Vad kostar tandreglering?

No.8 Ortodonti tillämpar fast paketpris för varje individuell behandling. Avbetalningspriset kan kosta från 339 kr/mån.

 

Efter att du i samråd med vår specialist har valt önskad behandling, skriver ni under ett avtal med fast totalpris och avbetalningsplan för hela processen. Inga överraskningar, inga bekymmer. Du kan också se en ungefärlig prislista här.

 

Är du nyfiken eller har du frågor? 

Kontakta oss 

No.8 ortodonti-tandreglering-invisalign-pris

Just nu bjuder vi på konsultationen!

Ordinarie pris för konsultation är 490 SEK men hela oktober är den kostnadsfri. Då ingår röntgen och klinisk undersökning hos No.8 Ortodontisten, specialist i tandreglering.

Boka tid i formuläret nedan.

Stockholm

Narvavägen 8

115 23, Stockholm

no8a.png
  • Facebook
  • Instagram