Din tandreglering-specialist på Östermalm

No.8 Ortodonti är din tandregleringsspecialist centralt på Östermalm, Narvavägen 8, ett stenkast från Karlaplan. 

 

No.8 Ortodonti välkomnar nya patienter till en behaglig upplevelse hos oss. Här kan du förvänta dig personlig service från och med ditt första besök, kombinerad med hög kompetens. Vår prioritering är att ta hand om ditt leende och ditt bett på bästa möjliga sätt.

 

Specialistklinik i tandreglering
och Invisalign

No.8 Ortodonti är en specialistklinik med legitimerade Ortodontister, utbildad vid Skandinaviska Universitet, med många års erfarenhet. Vi är medlemmar av Den Svenska Ortodontiföreningen och Svenska Tandläkarförbundet. Vi erbjuder dig de modernaste metoderna för att räta ut dina tänder, och uppnå optimalt bett. Vi tillämpar alltid ett fastpris mot avbetalning för varje individuell behandling, som är konkurrenskraftigt. Inga överraskningar, inga bekymmer.

Lär dig allt om Invisalign och hur en konsultation går till hos oss genom att se på denna videon:

No.8 Ortodonti | SHOWROOM LiveShopping

 

Vår filosofi är att skräddarsy behandlingen till patientens unika behov och önskemål, tillämpa de senaste metoderna och tillse personlig uppföljning. Vi vill uppnå:

 

  1. Korrekt bett- och tuggfunktion 

  2. Harmonisk ansiktsprofil och inte minst vackert leende. 

  3. Stabilitet och bestående resultat efter avslutad behandling

 

Vi behandlar barn, ungdomar och vuxna med och utan remiss. Vi informerar dig om dina rättigheter och eventuella ersättningsmöjligheter från Försäkringskassan. Vi tar också emot tandregleringscheck från Region Stockholm.

 

Du hittar oss på nya moderna lokaler centralt på Östermalm, med den allra senaste och bästa utrustningen på marknaden, och spetskompetens i olika tandreglering behandlingsmetoder. 

No.8 Ortodonti är ett norskt team från Oslo med lång erfarenhet, och två etablerade tandreglering specialist kliniker i Oslo. Nu utökar vi vår verksamhet med vår första Ortodonti klinik i Sverige, i Stockholm centralt på Östermalm. 

Välkommen till din tandreglering specialist på Östermalm!

Är du nyfiken? Vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss här eller beställ en kostnadsfri online konsultation här.

Läs mer om vår Dataskyddspolicy

Stockholm

Narvavägen 8

115 23, Stockholm

no8a.png
  • Facebook
  • Instagram