Din tandreglering-specialist på Östermalm

No.8 Ortodonti är din tandregleringsspecialist centralt på Östermalm, Narvavägen 8, ett stenkast från Karlaplan. 

 

No.8 Ortodonti välkomnar nya patienter till en behaglig upplevelse hos oss. Här kan du förvänta dig personlig service från och med ditt första besök, kombinerad med hög kompetens. Vår prioritering är att ta hand om ditt leende och ditt bett på bästa möjliga sätt.

Specialistklinik i tandreglering
och Invisalign

No.8 Ortodonti är en specialistklinik med legitimerade Ortodontister, utbildad vid Skandinaviska Universitet, med många års erfarenhet. Vi är medlemmar av Den Svenska Ortodontiföreningen och Svenska Tandläkarförbundet. Vi erbjuder dig de modernaste metoderna för att räta ut dina tänder, och uppnå optimalt bett. Vi tillämpar alltid ett fastpris mot avbetalning för varje individuell behandling, som är konkurrenskraftigt. Inga överraskningar, inga bekymmer.

 

Vår filosofi är att skräddarsy behandlingen till patientens unika behov och önskemål, tillämpa de senaste metoderna och tillse personlig uppföljning. Vi vill uppnå:

 

  1. Korrekt bett- och tuggfunktion 

  2. Harmonisk ansiktsprofil och inte minst vackert leende. 

  3. Stabilitet och bestående resultat efter avslutad behandling

 

Vi behandlar barn, ungdomar och vuxna med och utan remiss. Vi informerar dig om dina rättigheter och eventuella ersättningsmöjligheter från Försäkringskassan. Vi tar också emot tandregleringscheck från Region Stockholm.

 

Välkommen till nya och moderna lokaler centralt på Östermalm, med den allra senaste och bästa utrustningen på marknaden, och spetskompetens i olika tandreglering behandlingsmetoder. 

Är du nyfiken? Vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss här eller beställ en kostnadsfri online konsultation här.

Stockholm

Narvavägen 8

115 23, Stockholm