Sök
  • No.8 ortodonti

Invisalign, det säkra valet för osynliga tandställning skenor

Uppdaterat: 7 dec 2021

Invisalign är modern tandregleringsmetod som består av en serie tunna plastskenor special tillverkade för varje patient, som skonsamt och med precision flyttar tänderna till önskad position, effektivt. Med Invisaligns avancerade teknologi och din specialists planering, kan du uppnå ditt önskade leende på rekord tid.


Lär dig allt om Invisalign och hur en konsultation går till hos oss på No.8 genom att se på denna videon: No.8 Ortodonti LiveShopping | SHOWROOM LiveShopping


Invisalign var först ut med denna unika tandregleringsmetoden, avtagbara osynliga skenor istället för gamla klumpiga räls/klassisk tandställning. Över 11 miljoner människor, barn ungdom och vuxna, har blivit behandlade med Invisalign skenor internationalt. Information och erfarenheter från dessa behandlingar blir samlade i samma databas hos Invisalign och bidrar till utveckling och uppdatering av behandlingssystemet.


Denna enorma erfarenheten är största anledningen varför du kan lita på att Invisalign är det systemet som fungerar, och som vill uppnå de lovade resultaten på kortast möjliga tid.


Andra pluss sidor vid Invisalign är att du slipper gnagsår, kan äta och dricka vad du vill, och dina hygienerutiner förblir oändrade.


Idag har du möjligheten att få det leendet du alltid har drömt om, utan att det ska påverka din vardag eller vara synlig för andra. Det är viktigt att du väljer en ortodontist för din tandregleringsbehandling, helst en ortodontist som jobbar mycket med Invisalign och har mycket erfarenhet från systemet. No.8 Ortodontisten är specialist i tandreglering och även specialist i Invisalign. Detta kan du läsa mer om här


Boka en konsultation idag så får du lära mer om dina möjligheter.Läs mer om Invisalign och våra behandlingar .

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
no8a.png
  • Facebook
  • Instagram