Välkommen till Smile Day

Missa inte vårt populära event Fre 10 Nov!

Nu är drömmen om ett vackert och självsäkert leende inom räckhåll!

Välkommen till Smile Day Fredag 10 Nov då vi erbjuder ett begränsat antal kostnadsfria Invisalign-konsultationer hos vår ortodontist, specialist inom tandreglering. Varje konsultation inkluderar röntgen, skanning och en 3D simulering av resultat samt en presentation av dina möjligheter med rimliga paketpris och förmånliga avbetalningsplaner från 349 kr/mån - 0% ränta. Väljer du att gå vidare bjuder vi på gratis tandblekning i slutet av behandlingen.

Missa inte chansen att få det leende du förtjänar!

Konsultation Invisalign - osynlig tandreglering

På en oförpliktigande konsultation hos No.8 Ortodonti diskuterar vi och hittar den bästa behandlingsmetoden som passar just dina behov och önskemål. Just nu får du en gratis konsultation på Smile Day som inkluderar:

 • Konsultation hos ortodontist, specialist i tandreglering, där ni diskuterar behov, möjligheter, resultat och du får svar på alla dina frågor av en expert med lång erfarenhet som kan även behandla svåra bettfel med osynlig tandreglering.

 • En panorama röntgenbild för att få översikt över dina tänder och tandrötternas status.
   
 • Scanning av dina tänder och ditt bett med iTero scanner. Då får du en omedelbar 3D överblick över tändernas nuvarande utseende och position, samt en simulering av hur det kan se ut efter avslutad behandling.

 •  Vi arbetar med rimliga paketpris som inkluderar alla behandlingssteg, även retentions behandling. Alltså stabilisering av bettet efter behandlingsavslutning för ett långvarigt resultat.

 • Välj avbetalningslösning som passar just dig. Från 349 kr/mån räntefritt.

Boka din tid direkt online och välj Smile Day, ring 08-52 02 77 52 eller maila kontakt@no8ortodonti.se så hittar vi en tid till dig. 

Välkommen till din tandregleringsspecialist på Östermalm!


Boka din plats på Smile Day

Skriv till oss

Specialistklinik i tandreglering och Invisalign

No.8 Ortodonti är en specialistklinik inom ortodonti, tandreglering. Du hittar oss i ljusa och moderna lokaler på Narvavägen 8, centralt på Östermalm. No.8 ortodontisten har behandlat hundratals patienter i alla åldrar och är expert på behandlingar med Invisalign. Vi kan behandla även svårare bettfel effektivt med Invisalign - osynlig tandställning. Om du går i tankarna att rätta till dina tänder, så rekommenderar vi en konsultation eller second opinion hos vår specialist.

Tandreglering är en investering för livet, och det är viktigt att göra det hos de som kan det bäst. Välkommen på en oförpliktigande gratis konsultation hos No.8 Ortodonti på Smile Day.

Vad är invisalign?

Invisalign är en serie tunna, osynliga och skräddarsydda skenor som flyttar dina tänder lika effektivt och noga som klassisk tandställning, men snabbare och bekvämare. Vuxna och barn kan få rakare tänder enklare med Invisalign behandling. Invisalign skenan är den enda på marknaden som följer konturen av tänderna tätt och överlappar inte med tandköttet. Detta är mer hygieniskt, bekvämt men även mer osynligt!  Invisalign är tillverkad av ett transparent material som sitter tätt över dina tänder och är kliniskt bevisat att förbättra kontrollen av tandförflyttningen.

Teknologin är beroende av noga planering av din specialist i Ortodonti för att lyckas. No.8 Ortodontisten har många års erfarenhet med Invisalign och har behandlat hundratals patienter. Vi kan behandla alla bettfel, även komplicerade, med Invisalign. Hos oss är du i trygga händer!

Vanliga frågor

Invisalign är en tunn, genomskinlig och individanpassad skena som ligger tätt på, och flyttar dina tänder mer effektivt och precist än traditionell tandställning eller andra aligners på marknaden.

Invisalign skenor är lagade av patenterad Smarttrack material som anpassas individuellt till dina tänder och din behandlingsplan av No.8 Specialisten. Du byter skenor var 7-14 dagar och för varje skena flyttar dina tänder sig till önskad position enligt behandlingsplanen som ortodontisten har anpassat till dina behov.

Invisalign kostar från 339 kr / månaden.

Vi opererar med konkurrenskraftig fast paketpris på din Invisalign behandling. Lättare bettfel kostar ca 30 - 35 000 kr. Svårare bettfel kostar ca 45 000 kr.

No.8 Ortodonti tillämpar fast paketpris för varje individuell behandling som inkluderar hela processen, även stabilisering. Priset varierar beroende på graden av bettfel. På konsultationen får du veta pris och förslag på räntefri avbetalning från 339kr /månaden. 

Du kan också lösa in din tandregleringscheck från Region Stockholm hos oss och få gratis klassisk tandreglering behandling, eller uppgradera till Invisalign.

Är du under 22 år och nekats tandregleringscheck? Hos oss får du rabatterad pris på din Invisalign behandling. 

 • De flesta tand och bettavvikelser hos patienter i alla åldrar - barn, tonåringar och vuxna-  kan behandlas.

 • Invisalign skenor är nästan osynliga.

 • Enklare att upprätthålla munhygienen.

 • Inga restriktioner på vad du kan äta.

 • Behaglig att ha på, inga sår på tandköttet, tungan eller kinderna pga. den precisa utformningen utan överlapp med tandköttet.

 • Med Invisalign är du fri att leva ditt liv helt som vanligt.

Om du har fått tandregleringscheck från Region Stockholm så kan du lösa den in hos oss. Då får du kostnadsfri behandling med klassisk tandställning. Du har också möjlighet att välja andra behandlingsformer i samråd med No.8 Ortodontisten såsom Invisalign. Då tillkommer det en egenandel som du kan täcka själv, också genom vår avbetalningslösning i samarbete med Resurs Bank eller Medical Finance. No.8 ortodontisten har lång och bred erfarenhet av att behandla barn med Invisalign, även de med svåra bettfel. Välkommen på en konsultation eller second opinion.

Varför No.8 Ortodonti?

Vår filosofi är att skräddarsy behandlingen till patientens unika behov och önskemål, tillämpa de senaste metoderna och tillse personlig uppföljning.

Vi vill uppnå:

 1.  Korrekt bett- och tuggfunktion.

 2.  Harmonisk ansiktsprofil och inte minst ett vackert leende. 

 3.  Stabilitet och bestående resultat efter avslutad behandling.

 4. Paketpris på hela behandlingen, inkl. retention*, med räntefri avbetalning från 339 kr/månaden.

  *Retention med retainer eller skena, stabilitetbehandling efter avslutad aktiv behandling för att tänderna inte ska flytta tillbaka.

Vi behandlar barn, ungdomar och vuxna med och utan remiss. Vi informerar dig om dina rättigheter och eventuella ersättningsmöjligheter från Försäkringskassan.
Vi tar också emot tandregleringscheck från Region Stockholm.

Gratis Invisalign konsultation hos specialist i ortodonti

Missa inte chansen att uppnå ditt bästa leende hos en expert. Har du frågor eller funderingar maila oss på kontakt@no8ortodonti.se.  Varmt välkommen på en gratis konsultation på Smile Day