Specialistklinik för tandreglering och tandreglering för barn och vuxna - med fokus på Invisalign, den osynliga tandreglering som ger synlig framgång. Vi anammar den nya tekniken och tar tandreglering till en ny värld. Kom med oss!

Boka time
Online Konsultation

Tandreglering i
Stockholm

No.8 Ortodonti erbjuder alla typer av tandreglering-behandlingar, fast tandställning och osynlig tandställning, till fast konkurrenskraftig pris, centralt i Stockholm. Vi tar även emot tandregleringscheck.

 

Fast tandställning är plattor/fästen, “brackets” på engelska, som är limmade på fram eller baksidan av tänderna, samt en båge av tunn metall som sitter fast på fästena med hjälp av små gummiband.

 

Metallbågen applicerar kraft på tänderna via fästena, för att främja en önskad rörelse till rätt läge. Det finns olika typer fästen, av olika material och i olika storlekar. 

Tandreglering-Stockholm-tandställning.jpg

Incognito - Tandställning på baksidan av tänderna

Incognito är en helt osynlig tandställning, med platta fästen som limmas på baksidan av tänderna. Varje fäste tillpassas till varje enskild patient, och till varje enskild tand. Detta skapar optimal komfort för patienten, som kan leva ett helt normalt liv utan att bli störd eller hindrad av att ha tandreglering på tänderna. Ingen ser det, ingen tänker på det och ingen kommer att märka det, Incognito tandställning är väl undangömd.

Incognito är en effektiv metod, producerad i dyrare material och är mer tekniskt krävande. 

 

No.8 ortodontisten har bred erfarenhet av behandling med Incognito, såväl som de övriga metoderna. 
 

Incognito light lämpar sig bäst för enklare trångställningar, rotationer och små mellanrum i fronten, alltså framtänderna. Precis som vanlig Incognito, sitter Incognito light på baksidan av framtänderna. Kandidater för denna behandlingsmetoden bedöms av No.8 ortodontisten i samråd med patienten.

Invisalign är ytterligare ett alternativ för osynlig tandreglering. Det är en avtagbar lösning med en serie plastskenor, som är specialanpassade för varje enskild patient. Du kan läsa mer om Invisalign här.

 

No.8 ortodonti-tandreglering-invisalign.

Tandställning på framsidan av tänderna - Damon

Traditionell tandställning har plattor/fästen av stål och sitter på framsidan av tänderna. Den klassiska sorten har större fästen, men det finns också små metallfästen, med extra tunn metallbåge från systemet Damon. 

Damon erbjuder också genomskinliga eller vita fästen. Damon är en tandbesparande metod, alltså mindre behov för att dra ut tänder, som också uppnår resultat snabbare. Damon fästens små storlek gör de mindre synliga, men också mer behagliga att ha på och enklare att rengöra. Du kan läsa mer om Damon här

 

Clarity är ett annat alternativ, som består av porslin fästen. Dessa kan uppfattas som mer diskreta än traditionella fästen i stål. Du kan läsa mer om Clarity här.

Har du frågor eller vill beställa en konsultation? Kontakta oss här.

Damon är en tand sparande metod där du kan uppnå leende "med många tänder" populärt i Hollywood.
Incognito-Stocholm-No8 Ortodonti, helt osynlig tandreglering, tandställning bakom tänderna.

Vad kostar tandreglering?

Tandställning kostar från 339 kr / månaden.

No.8 Ortodonti tillämpar fast paketpris för varje individuell behandling. Efter att du i samråd med vår specialist har valt önskad behandling, skriver ni under ett avtal med fast totalpris och avbetalningsplan för hela processen. Inga överraskningar, inga bekymmer. Du kan också se en ungefärlig pris översikt här.

Du kan också lösa in din tandregleringscheck från Region Stockholm hos oss och få gratis klassisk tandreglering behandling.

 

Är du nyfiken eller har du frågor? 

Kontakta oss eller boka en kostnadsfri online konsultation här.

 

Stockholm

Narvavägen 8

115 23, Stockholm

Online Konsultation
no8a.png
  • Facebook
  • Instagram