Tandreglering behandlingar

Ortodontisten på No.8 Ortodonti har många års erfarenhet och behandlat flera hundra patienter. Vi på No.8 Ortodonti skräddarsyr behandlingen till ditt unika behov och dina önskemål, för att uppnå ett optimalt bett och ett vackert leende.

Behandling

Invisalign

Invisalign är en serie tunna, osynliga och skräddarsydda skenor som flyttar dina tänder lika effektivt och noga som klassisk tandställning, men snabbare och bekvämare.

Behandling

Tandreglering

Fast tandställning är plattor/fästen, “brackets” på engelska, som är limmade på fram eller baksidan av tänderna, samt en båge av tunn metall som sitter fast i fästena.

Behandling

Osynlig tandreglering

Vi erbjuder osynlig tandreglering som Invisalign och Incognito - fast osynlig tandställning på baksidan av tänderna. Även mer diskreta lösningar på fast tandställning med genomskinliga eller porslin fästen som Damon eller Clarity. 

Behandling

Vuxna

Tandreglering är en möjlighet oavsett ålder. Vuxna kan behöva kosmetisk behandling på grund av trångställning, sneda tänder eller funktionella bettfel som uppstått nyligen eller varit obehandlade sen barndomen.

Behandling

Barn

Det är viktigt att barn undersöks tidigt och får rätt diagnos. Ortodonti uppnår de bästa resultaten när barn och ungdomar växer, och olika behandlingar ska påbörjas i olika utvecklingsstadier.

Behandling

Konsultation

På konsultation hos No.8 Ortodonti får du full översikt över dina behov och möjligheter för att uppnå riktig bett och vackert leende, i tät dialog med Ortodontisten

Behandling

Gratis online konsultation

Konsultationen online är ett fint verktyg för dig att ta ett första steg och få individuellt anpassad information. Då kan det bli enklare att bestämma sig för om man vill boka ett besök på kliniken.