Ortodontist - Specialist i tandreglering

Tandreglering och Invisalign i Södertälje

Specialister på tandställning i Södertälje

No.8 Ortodonti har sin ortodonti avdelning filial centralt i Södertälje. Modern klinik där vi erbjuder behandlingar med lika hög kvalitet, utförd av vårt egna fantastiska team.

Välkommen till dig med erbjudande från Region Stockholm, du kan enkelt byta över till oss och slippa kötid. Vi tar emot vuxna, ungdomar och barn utan remiss, och kan behandla alla bettfel med fast tandställning och även med mer diskret osynlig tandställning - Invisalign. Vi informerar dig om du är berättigad till stöd från Försäkringskassan för din tandreglering behandling.

Kontakta oss på 08-52027752 eller maila info@no8ortodonti.se vid frågor eller om du vill boka tid. Välkommen

Skriv till oss

Vad är Invisalign?

Invisalign är en serie tunna, osynliga och skräddarsydda skenor som flyttar dina tänder lika effektivt och noga som klassisk tandställning, men snabbare och bekvämare. Vuxna och barn kan få rakare tänder enklare med Invisalign behandling. Invisalign är den enda på marknaden som följer konturen av tänderna tätt och överlappar inte med tandköttet. Detta är mer hygieniskt, bekvämt men även mer osynligt!  Invisalign är gjort av ett transparent material som sitter tätt över dina tänder och är kliniskt bevisat att förbättra kontrollen av tandförflyttningen.

Teknologin är beroende av noga planering av din specialist i Ortodonti för att lyckas. No.8 Ortodontisten har många års erfarenhet med Invisalign, och kan behandla alla bettfel hos patienter i alla åldrar med metoden. Hos oss är du i trygga händer!

Se genom Invisalign före / efter bilder här.

Vanliga frågor

Invisalign är en tunn, genomskinlig och individanpassad skena som ligger tätt på, och flyttar dina tänder mer effektivt och precist än traditionell tandställning eller andra aligners på marknaden.

Invisalign skenor är lagade av patenterad Smarttrack material som anpassas individuellt till dina tänder och din behandlingsplan av No.8 Specialisten. Du byter skenor var 7-14 dagar och för varje skena flyttar dina tänder sig till önskad position enligt behandlingsplanen som ortodontisten har anpassat till dina behov.

Invisalign kostar från 339 kr / månaden.

Vi opererar med konkurrenskraftig fast paketpris på din Invisalign behandling.

No.8 Ortodonti tillämpar fast paketpris för varje individuell behandling som inkluderar hela processen, även retainer. Priset varierar beroende på graden av bettfel, behandlingslängd, samt eventuell rätt till stöd från Försäkringskassan - mellan 25 - 55 000 kr. På konsultationen får du veta pris och förslag på räntefri avbetalning från 339kr /månaden. 

Du kan också lösa in din tandregleringscheck från Region Stockholm hos oss och få gratis klassisk tandreglering behandling, eller uppgradera till Invisalign.

Du kan läsa mer om våra priser och avbetalningslösningar här.

  • De flesta tand och bettavvikelser hos patienter i alla åldrar - barn, tonåringar och vuxna-  kan behandlas.

  • Invisalign skenor är nästan osynliga.

  • Enklare att upprätthålla munhygienen.

  • Inga restriktioner på vad du kan äta.

  • Behaglig att ha på, inga sår på tandköttet, tungan eller kinderna pga. den precisa utformningen utan överlapp med tandköttet.

  • Med Invisalign är du fri att leva ditt liv helt som vanligt.

Om du har fått tandregleringscheck från Region Stockholm så kan du lösa den in hos oss. Då får du kostnadsfri behandling med klassisk tandställning. Du har också möjlighet att välja andra behandlingsformer i samråd med No.8 Ortodontisten såsom Invisalign. Då tillkommer det en egenandel som du kan täcka själv, också genom vår avbetalningslösning i samarbete med Resurs Bank eller Medical Finance. No.8 ortodontisten har lång och bred erfarenhet av att behandla barn med Invisalign, även de med svåra bettfel. Välkommen på en konsultation eller second opinion.

Du kan beställa en kostnadsfri konsultation, eller kontakta oss med dina frågor här.

Vad är en tandregleringscheck?

Tandregleringscheck är ett erbjudande från Region Stockholm för godkänd gratis tandställning. I Sverige får endast barn och ungdomar upp till 23 år, som enligt Socialstyrelsens rekommendationer bedömts ha ett mer avancerat bettfel, sin tandreglering bekostad av landstinget. De mottar då en tandregleringscheck tillsammans med en lista över auktoriserade Ortodontispecialister som checken kan användas hos. No.8 Ortodonti tar emot check från Region Stockholm. 

Med tandregleringscheck får du kostnadsfri klassisk tandställning, med möjlighet att uppgradera till mer moderna metoder mot en egen andel som täcker materialkostnaden. Får du inte tandregleringscheck men har behov för behandling? Då erbjuder vi kraftigt rabatterade priser till dig under 22 år. Välkommen!

Det är allmäntandläkaren som remitterar barn för bedömning av tandregleringsbehov hos urvalstandläkaren. Urvalstandläkaren är en Ortodontist anställd av Landstinget. Du kan inte själv välja urvalstandläkare. Om ditt barn anses ha tillräckligt stort behov mottar ni en tandregleringscheck som ni får fritt använda hos oss på No.8 ortodonti.

Barn

Vi tar emot barn med tandregleringscheck

Barn och ungdomar upp till 23 år, som enligt Socialstyrelsens rekommendationer bedömts ha ett mer avancerat bettfel, kan få sin tandreglering bekostad av landstinget. De mottar då en tandregleringscheck tillsammans med en lista över auktoriserade Ortodonti specialister som checken kan användas hos. No.8 Ortodontisten tar emot check från Region Stockholm. 

Med tandregleringscheck får du kostnadsfri klassisk tandställning, med möjlighet att uppgradera till mer moderna metoder mot en extra kostnad. Får du inte tandregleringscheck men har behov för behandling? Då erbjuder vi kraftigt rabatterade priser till dig under 22 år. Välkommen!

Vanliga frågor

Det är viktigt att barn undersöks tidigt och får rätt diagnos. Ortodonti uppnår de bästa resultaten när barn och ungdomar växer, och olika behandlingar ska påbörjas i olika utvecklingsstadier. Det är bäst att bli undersökt så tidigt som möjligt.

Inom ramen för den kostnadsfria barn- och ungdomstandvården finns möjligheter för reglering av tänder och bettavvikelser som bedöms kunna riskera ohälsa eller annan funktionell problematik. Det kan till exempel handla om kraftiga bettfel, trångställningar eller sneda utväxter, men det är viktigt att betona att varje patient utreds individuellt och det kan skilja sig från fall till fall.  I slutändan är det en urvalstandläkare som beslutar om landstinget ska bekosta en behandling.

Det är allmäntandläkaren som remitterar barn för bedömning av tandregleringsbehov hos urvalstandläkaren. Urvalstandläkaren är en Ortodontist anställd av Landstinget. Du kan inte själv välja urvalstandläkare. Om ditt barn anses ha tillräckligt stort behov mottar ni en tandregleringscheck som ni får fritt använda hos en Ortodontist som har avtal med landstinget. No.8 ortodonti har avtal med Region Stockholm. Välkommen!

Vill du lista ditt barn hos oss? Kontakta oss här

No.8 Ortodonti behandlar patienter i alla ålder med eller utan tandregleringscheck eller remiss. Barn med behandingsbehov som inte får check kan få kraftigt rabatterade priser hos oss. Du är välkommen på en konsultation. Vi erbjuder även avbetalningslösningar från 339 kr/månaden - 0% ränta.

Beställ din konsultation här.

Specialistklinik i tandreglering och Invisalign

No.8 Ortodonti är en specialistklinik med legitimerade Ortodontister, utbildad vid Skandinaviska Universitet, med många års erfarenhet. Vi är medlemmar av Den Norska Ortodontiföreningen och Norska Tandläkarförbundet.

Vi erbjuder dig de modernaste metoderna för att räta ut dina tänder, och uppnå optimalt bett. Vi tillämpar alltid ett fastpris mot avbetalning för varje individuell behandling, som är konkurrenskraftigt. Inga överraskningar, inga bekymmer.

Varför No.8 Ortodonti?

Vår filosofi är att skräddarsy behandlingen till patientens unika behov och önskemål, tillämpa de senaste metoderna och tillse personlig uppföljning.

Vi vill uppnå:

  1.  Korrekt bett- och tuggfunktion.

  2.  Harmonisk ansiktsprofil och inte minst vackert leende. 

  3.  Stabilitet och bestående resultat efter avslutad behandling.

Vi behandlar barn, ungdomar och vuxna med och utan remiss. Vi informerar dig om dina rättigheter och eventuella ersättningsmöjligheter från Försäkringskassan.
Vi tar också emot tandregleringscheck från Region Stockholm.